VITALITEITSCOACHING 2E SPOORCOACH

Vitaliteitscoaching, speciaal voor coaches die werknemers begeleiden via een re-integratie traject binnen het 2e spoor

Behaal snel en succesvol resultaat bij jouw klant in het 2e spoortraject

Vitaliteitscoaching laat jou als coach, en daardoor je klanten, bruisen van energie. Je bent beter in staat om werknemers die in een re-integratieproces zitten, te helpen door jouw onvermoeibare energie. Elke werkdag ga je fluitend naar het werk en daarna heb je zelfs nog energie over voor privé activiteiten. Word vitaal, productiever en behaal succesvolle resultaten.

"
lachende tirtsa

Vitaliteitscoaching is geschikt voor 2e spoorcoaches die;

 • energieloze klanten in hun klantenbestand hebben die weerstand ervaren.
 • overvraagd worden en door de bomen het bos niet meer zien.
 • klanten aantrekken die zijn uitgevallen op hun werk door fysieke en mentale problemen.
 • in een spagaat terechtkomen en geen energie en/of werkplezier meer hebben.
 • weinig tot geen succesvolle resultaten met klanten behalen omdat hun energieniveau onder het vriespunt is beland.

Binnen drie maanden transformeer je van futloos naar vitaal

Hoe zou jij je voelen als je meer energie hebt en een sneller, succesvoller resultaat behaalt bij klanten? Als vitaliteitscoach, zorg ik ervoor dat je in 90 dagen een ware shift maakt. Door een concreet plan van aanpak, word je een vitale 2e spoorcoach en ga je aan de slag met jouw eigen vitaliteit.

Ik coach je bij alle hobbels die je tijdens een coachingstraject met klanten tegenkomt en geef handvatten voor een krachtig en energiek (werk)leven. Gun jezelf, en jouw klanten, alle aandacht en energie die jullie verdienen voor een duurzame, vitale toekomst.

"

Welk vitaliteitsdoel wil jij behalen?

  Vitaliteitscoaching is dé manier om meer energie en balans te krijgen. De transformatie die je daardoor maakt, zorgt voor een intense verandering. Niet alleen jijzelf bruist van energie, klanten ook aangezien je die energie overbrengt. Het is een win-win situatie voor jullie beiden.

  Klanten help je beter de (werk)wereld in en jij begrijpt na vitaliteitscoaching wat voor jou vitaliteit is voor meer zingeving in je leven, zowel fysiek, mentaal als sociaal. Je weet aan welke knoppen je moet draaien voor een vitaler leven en samen werken wij toe naar het meest succesvolle resultaat.

  Wil je meer weten over vitaliteitscoaching 2e spoorcoach? Bel mij en dan vertel ik je meer.

   

  "
  ontspannen in het gras

  INHOUD VITALITEITSCOACHING:

  • Intakegesprek van 1,5 uur
  • 5 coachingssessies van 1 uur
  • 1 Yoga Experiences van 1,5 uur
  • Praktische handvatten voor een vitaal leven die 1-op-1 toepasbaar zijn voor je klanten
  • Het in kaart brengen en ontleden van jouw vitaliteit aan de hand van mijn integraal vitaliteitsmodel.

  Investering: EURO 1995,- excl. btw

  Een coachingstraject heeft een gemiddelde doorlooptijd van 90 dagen en tussen de sessies, hebben wij wekelijks contact via telefoon of WhatsApp. Afhankelijk van jouw situatie kan er meer, of minder, tijd tussen de sessies in zitten. Alle sessie plannen wij in binnen de afgesproken 90 dagen.

   

  Tirtsa, ik wil vitaliteitscoaching

  Vul via onderstaande button mijn contactformulier in, of plan direct een intakegesprek in via mijn online agenda. Spreek ik je snel?

  Veelgestelde vragen

  1. Kan ik ook een vitaliteitscoaching/workshop doen voor een team van 2e spoorcoaches?

  Iedere vitaliteitsworkshop en training is maatwerk en afhankelijk van de wensen en behoeften van de organisatie. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken wij welk aanbod geschikt is voor jou en je organisatie.

  2. Kan ik ook één sessie afnemen?

  Het is wetenschappelijk bewezen dat er pas resultaat optreedt na 90 dagen. Vandaar dat ik geen losse sessies aanbied aangezien dit geen volledig resultaat geeft.

  3. Waar vinden de coachingsessies plaats?

  De eerste intakesessie vindt altijd fysiek plaats op een gekozen locatie. De andere sessies kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden.

  DEZE ORGANISATIES ZIJN JOU VOORGEGAAN