VITALITEIT BUSINESS BASISPAKKET

Introduceer vitaliteit binnen jouw organisatie voor een gezonde, duurzame toekomst

Transformeer uitdagingen in succes voor een bruisende, vitale onderneming

Wil jij iets met vitaliteit doen binnen jouw bedrijf of team, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is het Vitaliteit Business Basispakket de sleutel tot succes. In 90 dagen maak je, samen met mij, een ware transformatie op het gebied van vitaliteit voor een duurzaam bedrijf met vitale medewerkers. Dit vitaliteitspakket is volledig voor jouw bedrijf op maat gemaakt.

"
Tirtsa

Het Vitaliteit Business Basispakket is geschikt voor organisaties die; 

 • streven naar minder verloop en ziekteverzuim zoals een burn-out.
 • meer omzet willen creëren door enthousiaste, energieke medewerkers.
 • kiezen voor een verhoogde productiviteit en een goede klantenbinding.
 • energieke teams op de werkvloer willen die beter presteren en samenwerken.
 • meer gezonde en vitale medewerkers wil om een duurzame toekomst mee in te gaan.

Vitaliteit is meer dan een goedgevulde fruitschaal of een duur abonnement bij de sportschool

Alleen het volgen van verschillende basistrainingen, inzetten van apps of initiatieven op het gebied van vitaliteit is niet genoeg. Vitaliteit is meer dan gezond eten of een rondhangen in de meest hippe sportscholen.

Om een vitale onderneming en vitaal leiderschap te creëren, zet ik als gediplomeerd Vitaloog® drie fasen in. Inspireren, activeren en implementeren. Eerst ontdek je aan de hand van trainingen en workshops die ik geef wat vitaliteit inhoudt. Daarna gaan we in gesprek om te kijken wat de (vitale) behoeften zijn binnen het bedrijf of team. Iedereen komt letterlijk en figuurlijk in beweging.

Als laatste zorg ik ervoor dat het onderwerp vitaliteit ‘on top of mind’ blijft. En maak je geen zorgen, ik leid een medewerker binnen het bedrijf op zodat jullie een duurzaam vitaal bedrijf blijven. Ook zonder mijn hulp.

"

In 90 dagen naar een bruisende, vitale onderneming

Een gezond bedrijf waar medewerkers weer ‘aan’ staan, happy zijn en goed samenwerken, is een droom voor ieder managementteam. Als Vitaloog® help ik jouw team en bedrijf naar een vitale, succesvolle organisatie die sprankelt. Aan de hand van trainingen en workshops ontdek je de kracht van vitaliteit. Ik ga in gesprek met medewerkers om te kijken wat de (vitale behoeften zijn binnen het bedrijf en zet iedereen letterlijk er figuurlijk in beweging.

Na 90 dagen heeft jouw team een transformerende shift gemaakt en zet de vernieuwde, vitale mindset in op de werkvloer. Ik zorg ervoor dat vitaliteit ‘on top of mind’ blijft en leid een medewerker op zodat jullie, ook zonder mijn hulp, een duurzaam en vitaal bedrijf blijven. Dus wil jij ook meer vitaliteit, productiviteit en omzet creëren voor je organisatie? En aan de slag gaan met een bewezen stappenplan? Kies dan voor het Vitaliteit Business Basispakket.

Wil je meer weten over het Vitaliteit Business Basispakket? Bel mij en dan vertel ik je meer.

 

"
ontspannen in het gras

Inhoud Vitaliteit Business Basispakket:

 • Kick-off met het team van 30 minuten.
 • Vitaliteits Inspiratie-sessie.
 • Vitascan teamtraining.
 • 2x ambassadeurs-sessies & 3x diepte-interviews.
 • Terugkoppeling van alle bevindingen.

Jouw investering: EURO 5995,- excl. btw (max. 20 deelnemers)

Het Vitaliteit Business Basispakket heeft een gemiddelde doorlooptijd van 90 dagen en tussen de sessies in, hebben wij wekelijks contact via telefoon of WhatsApp. Voordat dit pakket afloopt, plannen we een afspraak in die drie maanden later plaatsvindt om de behaalde resultaten (die buiten het pakket om hebben plaatsgevonden) te bespreken.

 

 

Tirtsa, ik wil het Vitaliteit Business Basispakket

Vul via onderstaande button mijn contactformulier in, of plan direct een intakegesprek in via mijn online agenda. Spreek ik je snel?

Veelgestelde vragen

1. Ik vind de investering te hoog...

Weet je hoeveel een zieke medewerker per dag in jouw bedrijf kost? Maar liefst €405,- per dag. Omgerekend is dit per kwartaal 36K. Hoe mooi zou het zijn als je dit proactief kunt investeren?

2. Hoe ziet het programma van 90 dagen eruit?

Elke organisatie, bedrijf of team is anders. Daarom wil ik juist graag eerst horen wat de pijn en het verlangen is. Dan kan ik een op maat programma maken zodat ik aan een ieders behoefte voldoe.

3. Binnen mijn organisatie ervaar ik weerstand tegen vitaliteitsinitiatieven. Hoe dit aan te pakken?

Als Vitaloog ® sta ik vaak voor deze obstakels maar ik zie deze niet als belemmeringen, eerder als waardevolle kansen voor groei. Weerstand is veel meer dan slechts het tegenwerken of niet willen meedoen. Het is een duidelijk signaal dat er tijdens verandering ‘iets’ essentieels niet over het hoofd gezien mag worden. Weerstand verdwijnt doordat helder is wat vitaliteit inhoudt en waarvoor het belangrijk is binnen jullie organisatie. Motivatie groeit en er wordt actie ondernomen. Juist het Vitaliteit Business Basispakket is een mooie tool om in te zetten.

4. Hoe meet je het succes van een vitaliteitstraject?

Als Vitaloog ® richt ik me op tastbare resultaten:

 • Energie & Productiviteit: merkbare toename in energie en productiviteit zijn mijn meetpunten voor succes.
 • Teamdynamiek: verbeterde samenwerking en betrokkenheid zijn meetbare tekenen van een gezondere werkcultuur.
 • Minder verloop & verzuim: ik streef, samen met jou, naar meetbare afnames in personeelsverloop en ziekteverzuim, als indicatoren van een bloeiend en stabiel team.
 • Levensstijl impact: ik meet en verbeter de levensstijl van je team, met tastbare gezondheidsvoordelen als resultaat.

Klaar voor een vitaliteitstraject dat niet alleen het welzijn verbetert, maar ook meetbaar succes oplevert? Laten we de lat leggen voor een gezonder en productiever team.

5. Ik ervaar moeite om draagvlak en ondersteuning te verkrijgen vanuit de directie en het managementteam voor vitaliteit.

Je bent niet alleen. Maar maak je geen zorgen want ik heb de perfecte oplossing voor je. Naast het Vitaliteit Business Basispakket, bied ik het exclusieve 1-op-1 Vitaliteit Business Premiumpakket aan en neem ik de verantwoordelijkheid voor het ontzorgen van jou. Ook begeleid ik persoonlijk de directie en het managementteam. Samen creëren we een solide draagvlak, zodat vitaliteit binnen jouw bedrijf/ team echt tot bloei kan komen.

6. Ik twijfel of het Vitaliteit Business Basispakket iets is voor ons team/bedrijf.

Ben je bang dat:

 • je hiervoor geen draagvlak hebt vanuit jouw directie?
 • je niet weet hoe je het intern moet ‘verkopen’?
 • de kosten mogelijk een drempel vormen?

Ook als je twijfelt, ben je van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken wij welke uitdagingen je ervaart met betrekking tot vitaliteit en welk pakket geschikt is voor jou en je organisatie. Er is alle ruimte om je twijfels en vragen aan mij voor te leggen tijdens dit gesprek en je hoeft niets direct te beslissen

MOOIE WOORDEN VAN VITALE OPDRACHTGEVERS

“Naast dat Tirtsa een fijn persoon is om mee samen te werken, brengt ze een enorme drive en positiviteit met zich mee. Dit gekoppeld aan haar ambitie om medewerkers in organisaties duurzaam inzetbaar en vitaler te maken, maakt dat zij vanuit deze drive ook ‘echt’ draagkracht realiseert. Ze zorgt ervoor dat vitaliteit hoog op de agenda komt te staan en medewerkers ook echt ‘willen’ deelnemen aan workshops en/of programma’s. Dit is van essentieel belang omdat het voor veel mensen nog steeds ‘spannend’ is om te kijken naar je eigen vitaliteit. Het doorbreken van deze barrières een belangrijke voorwaarde om vitaliteit onderdeel te laten uitmaken van een organisatiecultuur waarin werkgever en medewerker in continue dialoog zijn over (duurzame) inzetbaarheid en vitaliteit. Ik kan het Vitaliteit Business Premiumpakket aanbevelen.”

Lars Wolfkamp

Specialist Duurzame Inzetbaarheid, ParaDIGMA Groep

“Team Unit Amsterdam van de Reclassering beoordeeld de VITASPEEDDATE met een gemiddelde score van 8,6! Ervaring van deelnemers:

“Jullie brengen de juiste energie!”

“Interactief en inspirerend verhaal”

“Positiviteit brengen jullie”

“Goede sfeer en leuke interactie”

“Ik heb nieuwe inzichten, voor jezelf als mens en binnen ons team”

Team Unit Amsterdam

Reclassering Nederland

“Met de werkgroep Fit & Vitaal van UWV, district Den Haag en Leiden, heeft Tirtsa ons begeleid naar meer vitaliteit voor onze collega’s. Op een energieke wijze nam ze ons mee en wist zij in te zoomen op ieders persoonlijke vitaliteit. Deelnemers waren zichtbaar geïnspireerd om bewegingen te creëren. Als vanzelf ga je mee in de flow van haar positiviteit! Het traject is echt een aanrader; onze collega’s hebben de workshop beoordeeld met een 9!”

Merel Krijgsman

HRM-adviseur, UWV

DEZE ORGANISATIES ZIJN JOU VOORGEGAAN