VITALITEIT BUSINESS PREMIUMPAKKET

Word volledig ontzorgd en zet een vitale onderneming neer door 1-op-1 ondersteuning, coaching en begeleiding

Neem vitaal leiderschap en kies voor een strategisch bewezen fundament

Het Vitaliteit Business Premiumpakket is alles wat je nodig hebt om meer vitaliteit op de werkvloer te creëren. Want hoe fijn zou het zijn als de bedrijfsprocessen op rolletjes lopen, er minder verloop of ziekteverzuim is én er een soepele onderlinge samenwerking en dynamiek binnen het team is? Ik duik letterlijk en figuurlijk in je bedrijf en breng mijn expertise en kennis over via intensieve, interne begeleiding.

"
lachende tirtsa

Het Vitaliteit Business Premiumpakket is geschikt voor organisaties die;

 • effectief direct aan de slag willen gaan met vitaliteit met een bewezen stappenplan.
 • handvatten willen om te werken aan vitaliteit voor een duurzame, vitale toekomst.
 • de mogelijkheid willen hebben om tijdens de 90 dagen terug te vallen op een expert.
 • hun eigen kennis integraal willen aanpakken, aangevuld door externe expertise van vitaliteit.
 • meer focus en commitment binnen de organisatie willen creëren, zodat alle medewerkers op één lijn zitten qua vitaliteit en bedrijfsprocessen.

Dit voordeel brengt vitaliteit met zich mee voor jouw organisatie

Wist jij dat een zieke medewerker jouw bedrijf gemiddeld €250,- tot €400,- per dag kost? In het geval van een burn-out, gemiddeld krijg je dan te maken met 90 verzuimdagen, komt het zelfs neer op een kostenpost van €30.000,-.

Deze hoge kosten zijn te voorkomen door meer vitaliteit op de werkvloer in te zetten. Het is een feit dat een gezonde, vitale medewerker 15% tot 20% meer productief is dan medewerkers die energieloos zijn en met lood in hun schoenen op de werkvloer verschijnen.

Meer vitaliteit betekent meer productiviteit en omzet. Investeer daarom in een gediplomeerd Vitaloog® die een bewezen vitaliteitsplan, expertise en kennis met je deelt.

"

Als vitality partner, laat ik jouw organisatie en bedrijf sprankelen doordat alle talenten optimaal worden ingezet

Kies je voor het Vitaliteit Business Premiumpakket, dan ga je voor de kers op de taart. Wekelijks zit ik één dagdeel op locatie, bij jou op de werkvloer, en ben ik je rechterhand. Ik geef advies en sta naast je om je te begeleiden als HR-professional en leidinggevende. In alle mogelijke vormen geef ik ondersteuning, trainingen en workshops. Iedereen komt letterlijk en figuurlijk in beweging en vitaliteit blijft ‘on top of mind’.

Omdat ik intern aanwezig ben, zie ik de dynamiek en (oude) patronen binnen het bedrijf. Ik ga in gesprek met medewerkers om te kijken naar wat de (vitale) behoeften zijn binnen het bedrijf en spar met ze. Waar lopen mensen zoal tegenaan? Alle informatie die ik verzamel, gebruik ik om een optimaal eindresultaat met je neer te zetten. Je wordt 90 dagen lang echt volledig ontzorgd als leidinggevende, HR-professional of teamleader. En maak je geen zorgen! Een medewerker leid ik op zodat jullie, ook zonder mijn hulp, een duurzaam en vitaal bedrijf blijven.

Wil je meer weten over het Vitaliteit Business Premiumpakket? Bel mij en dan vertel ik je meer.

 

"
ontspannen in het gras

Inhoud Vitaliteit Business Premiumpakket:

 • Alles uit het Vitaliteit Business Basispakket, incl. implementatieplan.
 • Begeleiden en activeren van op maat gemaakt vitaliteitsplan.
 • Wekelijkse begeleiding op locatie. Duur: één dagdeel.
 • Begeleiden, ondersteunen en coachen van het gehele team.
 • Integrale aanpak met kennis vanuit eigen organisatie, aangevuld door externe expertise en vitaliteit.

Jouw investering: EURO 9995,- excl. btw (max. 20 deelnemers)

Het Vitaliteit Business Premiumpakket heeft een gemiddelde doorlooptijd van 90 dagen en tussen de sessies in, hebben wij contact via telefoon of WhatsApp. Voordat dit pakket afloopt, plannen we een afspraak in die drie maanden later plaatsvindt om de behaalde resultaten (die buiten het pakket om hebben plaatsgevonden) te bespreken.

 

Tirtsa, ik wil het Vitaliteit Business Premiumpakket

Vul via onderstaande button mijn contactformulier in, of plan direct een intakegesprek in via mijn online agenda. Spreek ik je snel?

Veelgestelde vragen

1. Ik wil heel graag het Vitaliteit Business Premiumpakket afnemen maar heb een uitdaging met de tijd.

Dat begrijp ik en ik denk graag met je mee want ik heb een oplossing. Het Vitaliteit Business Premiumpakket is een pakket waarin ik je geheel ontzorg én persoonlijk begeleid tijdens dit gehele traject voor maar liefst één dagdeel per week.

2. Ik ervaar een onzekerheid over het rendement op investering (ROI).

Hoewel investeren in de gezondheid en het welzijn van medewerkers op de lange termijn voordelen kan opleveren zoals een hogere productiviteit, verlaagd ziekteverzuim en verbeterde werknemersbetrokkenheid, kan het moeilijk zijn om deze voordelen kwantitatief te meten en te vertalen naar een tastbaar rendement op investering.

3. Ik ervaar moeite om draagvlak en ondersteuning te verkrijgen vanuit de directie en het managementteam voor vitaliteit.

Je bent niet alleen. Maar maak je geen zorgen want ik heb de perfecte oplossing voor je. Naast het Vitaliteit Business Basispakket, bied ik het exclusieve 1-op-1 Vitaliteit Business Premiumpakket aan en neem ik de verantwoordelijkheid voor het ontzorgen van jou. Ook begeleid ik persoonlijk de directie en het managementteam. Samen creëren we een solide draagvlak, zodat vitaliteit binnen jouw bedrijf/ team echt tot bloei kan komen.

4. Ik vind de investering te hoog…

Weet je hoeveel een zieke medewerker per dag in jouw bedrijf kost? Maar liefst €405,- per dag. Omgerekend is dit per kwartaal 36K. Hoe mooi zou het zijn als je dit proactief kunt investeren? Daarnaast geef ik 90 dagen lang intensieve 1-op-1 coaching en begeleiding. Eén dagdeel per week ben ik op de werkvloer aanwezig en met mijn kennis en expertise geef ik nog meer inzichten.

Wanneer de vitaliteitsbehoeften in kaart zijn gebracht en iedereen aan boord is, help ik bij het implementeren van een laagdrempelig vitaliteitsprogramma. Dit programma is natuurlijk altijd precies op maat. Ik besteed speciale aandacht aan het optuigen van goede communicatielijnen zodat vitaliteit een onderwerp is dat gemakkelijk ‘top of mind’ blijft. De invulling verzorg ik samen met gespecialiseerde bedrijven. Zo blijft de kwaliteit en de continuïteit gewaarborgd.

5. Hoe meet je het succes van een vitaliteitstraject?

Als Vitaloog ® richt ik me op tastbare resultaten:

 • Energie & Productiviteit: merkbare toename in energie en productiviteit zijn mijn meetpunten voor succes.
 • Teamdynamiek: verbeterde samenwerking en betrokkenheid zijn meetbare tekenen van een gezondere werkcultuur.
 • Minder verloop & verzuim: ik streef, samen met jou, naar meetbare afnames in personeelsverloop en ziekteverzuim, als indicatoren van een bloeiend en stabiel team.
 • Levensstijl impact: ik meet en verbeter de levensstijl van je team, met tastbare gezondheidsvoordelen als resultaat.

Klaar voor een vitaliteitstraject dat niet alleen het welzijn verbetert, maar ook meetbaar succes oplevert? Laten we de lat leggen voor een gezonder en productiever team.

6. Ik kan dit ook zelf gaan doen i.p.v. een Vitaloog ® inhuren. Dat is toch veel goedkoper?

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Zelf kun je het ook doen, waar het niet is dat ik als Vitaloog ® met mijn HR-kennis ervoor zorg dat je het niet alleen hoeft te doen. Je kunt altijd terugvallen op een expert. En je krijgt handvatten om te werken aan vitaliteit voor nu en de toekomst. Dit bespaart je zeeën van tijd en geld om kennis op te doen, waardoor het langer duurt voordat je daadwerkelijk tot actie overgaat.

MOOIE WOORDEN VAN VITALE OPDRACHTGEVERS

“Naast dat Tirtsa een fijn persoon is om mee samen te werken, brengt ze een enorme drive en positiviteit met zich mee. Dit gekoppeld aan haar ambitie om medewerkers in organisaties duurzaam inzetbaar en vitaler te maken, maakt dat zij vanuit deze drive ook ‘echt’ draagkracht realiseert. Ze zorgt ervoor dat vitaliteit hoog op de agenda komt te staan en medewerkers ook echt ‘willen’ deelnemen aan workshops en/of programma’s. Dit is van essentieel belang omdat het voor veel mensen nog steeds ‘spannend’ is om te kijken naar je eigen vitaliteit. Het doorbreken van deze barrières een belangrijke voorwaarde om vitaliteit onderdeel te laten uitmaken van een organisatiecultuur waarin werkgever en medewerker in continue dialoog zijn over (duurzame) inzetbaarheid en vitaliteit. Ik kan het Vitaliteit Business Premiumpakket aanbevelen.”

Lars Wolfkamp

Specialist Duurzame Inzetbaarheid, ParaDIGMA Groep

“Team Unit Amsterdam van de Reclassering beoordeeld de VITASPEEDDATE met een gemiddelde score van 8,6! Ervaring van deelnemers:

“Jullie brengen de juiste energie!”

“Interactief en inspirerend verhaal”

“Positiviteit brengen jullie”

“Goede sfeer en leuke interactie”

“Ik heb nieuwe inzichten, voor jezelf als mens en binnen ons team”

Team Unit Amsterdam

Reclassering Nederland

“Met de werkgroep Fit & Vitaal van UWV, district Den Haag en Leiden, heeft Tirtsa ons begeleid naar meer vitaliteit voor onze collega’s. Op een energieke wijze nam ze ons mee en wist zij in te zoomen op ieders persoonlijke vitaliteit. Deelnemers waren zichtbaar geïnspireerd om bewegingen te creëren. Als vanzelf ga je mee in de flow van haar positiviteit! Het traject is echt een aanrader; onze collega’s hebben de workshop beoordeeld met een 9!”

Merel Krijgsman

HRM-adviseur, UWV

DEZE ORGANISATIES ZIJN JOU VOORGEGAAN