CONTACT

Neem contact op met Tirtsa Senf

Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van mijn aanbod? Plan direct een intakegesprek in , vul onderstaand contactformulier in of bel mij op het telefoonnummer 06-39829123. Binnen 48 uur neem ik contact met je op.

2 + 11 =

Contactgegevens


Telefoon: +31 (0) 639829123

E-mail: tirtsa@tirtsasenf.nl

Wie is Tirtsa?

DEZE ORGANISATIES ZIJN JOU VOORGEGAAN

Mooie woorden van vitale opdrachtgevers

“Naast dat Tirtsa een fijn persoon is om mee samen te werken, brengt ze een enorme drive en positiviteit met zich mee. Dit gekoppeld aan haar ambitie om medewerkers in organisaties duurzaam inzetbaar en vitaler te maken, maakt dat zij vanuit deze drive ook ‘echt’ draagkracht realiseert. Ze zorgt ervoor dat vitaliteit hoog op de agenda komt te staan en medewerkers ook echt ‘willen’ deelnemen aan workshops en/of programma’s. Dit is van essentieel belang omdat het voor veel mensen nog steeds ‘spannend’ is om te kijken naar je eigen vitaliteit. Het doorbreken van deze barrières een belangrijke voorwaarde om vitaliteit onderdeel te laten uitmaken van een organisatiecultuur waarin werkgever en medewerker in continue dialoog zijn over (duurzame) inzetbaarheid en vitaliteit. Ik kan het Vitaliteit Business Premiumpakket aanbevelen.”

Lars Wolfkamp

Specialist Duurzame Inzetbaarheid, ParaDIGMA Groep

“Team Unit Amsterdam van de Reclassering beoordeeld de VITASPEEDDATE met een gemiddelde score van 8,6! Ervaring van deelnemers:

“Jullie brengen de juiste energie!”

“Interactief en inspirerend verhaal”

“Positiviteit brengen jullie”

“Goede sfeer en leuke interactie”

“Ik heb nieuwe inzichten, voor jezelf als mens en binnen ons team”

Team Unit Amsterdam

Reclassering Nederland

“Met de werkgroep Fit & Vitaal van UWV, district Den Haag en Leiden, heeft Tirtsa ons begeleid naar meer vitaliteit voor onze collega’s. Op een energieke wijze nam ze ons mee en wist zij in te zoomen op ieders persoonlijke vitaliteit. Deelnemers waren zichtbaar geïnspireerd om bewegingen te creëren. Als vanzelf ga je mee in de flow van haar positiviteit! Het traject is echt een aanrader; onze collega’s hebben de workshop beoordeeld met een 9!”

Merel Krijgsman

HRM-adviseur, UWV