AANBOD

Wil jij vitaliteit binnen jouw organisatie op een duurzame manier introduceren, of naar een hoger plan tillen?

Als gediplomeerd vitaloog met een rugzak vol HR-ervaring, maak ik inzichtelijk aan welke vitaliteitsknoppen je kunt draaien. Ongeacht het niveau of de organisatiegrootte, voor teams of juist individueel. Ik geef advies, inspireer, prioriteer en zorg er met mijn aanstekelijke enthousiasme voor dat elk vitaliteitsdoel wordt behaald. En dat is een keiharde belofte.

Losse training, workshop, interim op zzp-basis of (langlopend) project

Ik werk aan de hand van een heel prettig model; de Vitaliteitsschijf van Vijf. Met dit model wandel je van Nut & Noodzaak, Mentaal en Fysiek naar Ecologisch en Spiritueel. Ik pas het toe bij elk programma dat ik aanbied. Of het nu om een eenmalige workshop gaat of een jaartraject. Zo borg ik de kwaliteit en ben jij verzekerd van optimaal resultaat.

Bron: Vitalogisch – De Vitaliteitsschijf van Vijf

Tirtsa Senf - Workshop Groep

Inspireren, Activeren, Implementeren

Ik versterk geregeld organisaties, HR-afdelingen én business-teams tijdens het optuigen van een gedegen vitaliteitsplan. Een dergelijk traject kent vrijwel altijd drie fasen. De eerste fase staat in het teken van ‘inspireren’. Aan de hand van trainingen en workshops ontdek je wat een goed vitaliteitsprogramma kan betekenen.

De tweede fase is de ‘activerende’ fase. Door in gesprek te gaan ontdek ik welke vitaliteitswensen er zijn in de organisatie. Vervolgens creëren we samen draagvlak en komt iedereen binnen de organisatie letterlijk en figuurlijk in beweging.

In de laatste fase verzorg ik de invulling. Daarbij ligt mijn focus op het prioriteren van vitaliteit. Ik zorg ervoor dat iedereen doordrongen is van noodzaak en dat het onderwerp bespreekbaar is én blijft!
Daarnaast schakel ik waar nodig partnerbedrijven uit mijn netwerk in om vitaliteit echt duurzaam te verankeren. Tot slot leid ik iemand binnen de organisatie op zodat ik mijn sprankels op een volgend bedrijf kan overbrengen.

Wil je meer weten over mijn programma’s of wat ik voor jou kan betekenen? Lees dan lekker verder of neem direct contact op.

Vitaspeeddate

Kennismaken met vitaliteit? Met de Vitaspeeddate weet je binnen een uur precies wat vitaliteit is en wat het voor jou en je team kan betekenen.

Ik laat je ervaren, maak je bewust en inspireer alle deelnemers aan de speeddate om aan de slag te gaan met vitaliteit. Op persoonlijk-, teams- en bedrijfsniveau. Pas op! Na de speeddate is de kans groot dat vitaliteit een prioriteit wordt waar je niet meer omheen kunt…

 

Vitaspeedscan
Vitaspeedscan

Vitascan

Waar liggen bij jou de kansen voor je persoonlijke vitaliteit? Wat zijn de prioriteiten én hoe kan je die het beste invullen? Vragen waar de Vitascan een perfect antwoord op geeft.

Met de ‘Vitaliteitsschijf van Vijf’ als onderliggend model, geeft deze scan je heldere inzichten in je persoonlijke situatie. Je weet precies welke kant je op zou kunnen gaan om de beste resultaten te boeken én wat de eerste stap naar vitale beweging is.

 

Vitality Assessment Workshop

Waar de Vitascan de prioriteiten op persoonlijk niveau blootlegt, doet de Vitality Assessment Workshop dat bij teams en binnen organisaties.

De workshop duurt ruim anderhalf uur. In die tijd bespreken we waar de behoeftes liggen en waar een vitaliteits-boost zinnig is. Daarnaast formuleren we samen de kaders waarbinnen het toekomstige vitaliteitsprogramma kan worden gelanceerd. Verwacht een interactieve workshop die bruist en spettert, en die echt de fundamenten realiseert voor een vitale organisatie.

 

Vitaliteit op maat

Wanneer de vitaliteitsbehoeften in kaart zijn gebracht en iedereen aan boord is, help ik bij het implementeren van een laagdrempelig vitaliteitsprogramma.

Dit programma is natuurlijk altijd precies op maat. Ik besteed speciale aandacht aan het optuigen van goede communicatielijnen zodat vitaliteit een onderwerp is dat gemakkelijk top of mind blijft. De invulling verzorg ik samen met gespecialiseerde bedrijven. Zo blijft de kwaliteit en de continuïteit gewaarborgd.

 

Snel kennismaken met vitaliteit, en met mij?

Graag bied ik een vrijblijvende intake van 15 minuten aan, waarbij we onderzoeken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen!

DEZE ORGANISATIES ZIJN JOU VOORGEGAAN

WAT MIJN OPDRACHTGEVERS ZEGGEN

Naast dat Tirtsa een fijn persoon is om mee samen te werken, brengt ze een enorme drive en positiviteit met zich mee. Dit gekoppeld aan haar ambitie om medewerkers in organisaties duurzaam inzetbaar en vitaler te maken, maakt dat zij vanuit deze drive ook ‘echt’ draagkracht realiseert. Ze zorgt ervoor dat vitaliteit hoog op de agenda komt te staan en medewerkers ook echt “willen” deelnemen aan workshops en/of programma’s. Dit is van essentieel belang, omdat het voor veel mensen nog steeds ‘spannend’ is om te kijken naar je eigen vitaliteit. Het doorbreken van deze barrières een belangrijke voorwaarde om vitaliteit onderdeel te laten uitmaken van een organisatiecultuur waarin werkgever en medewerker in continue dialoog zijn over (duurzame) inzetbaarheid en vitaliteit.

Lars Wolfkamp

Specialist Duurzame Inzetbaarheid, ParaDIGMA Groep

De Vitaspeeddate is leuke en inspirerende workshop, gaf mij energie en stof tot nadenken. Leuk en verfrissend om op andere manier met je collega’s in gesprek te zijn. Ik kan Tirtsa met haar energie ten zeerste aanbevelen. Ze heeft een fijne en energieke uitstraling en met haar passie voor Vitaliteit word je aangezet en wil je meer.

Boukje Stevens

Arbo Coördinator, UWV

Wat een energie, groei, mooie uitkomsten en eerste stappen. Met een gemiddelde score van 8,1 voor de VITASPEEDDATE.

Ervaring van een deelnemer:
“Dit was een geweldige ervaring met een positieve en energieke sfeer voor ons team”

Team ProRail & NS

ProRail

Vanuit NS heb ik deelgenomen aan de Vitaliteitsworkshop van Tirtsa. Ik was aangenaam verrast door de toegepaste methode, waarbij Tirtsa de medewerkers op een vitale en innovatieve manier aan het denken zet over hun eigen vitaliteit. De medewerkers zijn hierdoor bewuster geworden over wat ze zelf kunnen beïnvloeden en welke hulp ze hiervoor kunnen inschakelen binnen en buiten NS. Wij hebben na de workshop ook al vervolgafspraken met de medewerkers en ons eigen Management Team gemaakt om hierin verder te gaan

Marloes Coppes

Landelijk Stakeholdermanager , NS Concernhuisvesting

De VITASPEEDDATE was leuk en fijn om de teams zo kennis te laten maken met vitaliteit. Deze vitaliteitsinspiratie sessie zal ik zeker aanbevelen. Het is een mooie, laagdrempelige en leuke manier om ongedwongen met vitaliteit ”kennis” te maken voor je team of bedrijf.
Teams gaan nu al meteen aan de slag met hun 1ste stap.

Vincent Ribot

Afdelingsmanager DSO, ProRail

Team Unit Amsterdam van de Reclassering beoordeeld de VITASPEEDDATE met een gemiddelde score van 8,6!

Ervaring van deelnemers
“Jullie brengen de juiste energie!”
“Interactief en inspirerend verhaal”
“Positiviteit brengen jullie”
“Goede sfeer en leuke interactie”
“Ik heb nieuwe inzichten, voor jezelf als mens en binnen ons team

Team Unit Amsterdam

Reclassering Nederland

Met de werkgroep Fit & vitaal van UWV, district Den Haag en Leiden, hebben wij Tirtsa uitgenodigd om de workshop ‘Boost je vitaliteit’ voor collega’s te verzorgen. Op een energieke wijze nam ze ons mee en wist zij in te zoomen op ieders persoonlijke vitaliteit. Deelnemers waren zichtbaar geïnspireerd om bewegingen te creëren. Als vanzelf ga je mee in de flow van haar positiviteit! De workshop is echt een aanrader; onze collega’s hebben de workshop beoordeeld met een 9!

Merel Krijgsman

HRM Adviseur, UWV

Tijdens de inspiratie Vitaliteitsworkshop van Tirtsa heb ik op een spontane en laagdrempelige manier kennis gemaakt met het thema vitaliteit. Én welke eerste stap ikzelf kan zetten. Ik kan Tirtsa aanbevelen. Binnen NS hebben we mooie mogelijkheden om medewerkers verder te helpen. Er zijn tal van interventies beschikbaar. Deze workshop en haar drive geeft medewerkers dat eerste zetje in de rug om daadwerkelijk de eerste stap te zetten naar die mooie interventies voor een vitaler leven.

Arjan van der Gaag

Expertise Lead IT operatie, Nederlandse Spoorwegen (NS)

Ik heb meerdere trainingen met Tirtsa mogen ontwikkelen en geven. Ze is energiek, gedreven, durft te confronteren, brengt mensen echt in beweging, en heeft veel daadkracht.
Tirtsa is het voorbeeld van “Practise what you preach”. Zij is zelf echt een mooi voorbeeld van Vitaliteit. Haar achtergrond als HR Professional en Vitaloog is een waardevolle combinatie. Zij heeft een deskundig oog voor wat er in een organisatie speelt en wat er nodig is. Onze samenwerking ervaar ik als superfijn. Met Tirtsa kan ik goed sparren, elkaar aanvullen reflecteren, elkaar aanscherpen, inspireren, ideeën genereren en uitwerken.
Ik zou Tirtsa als Vitaloog zeker aanbevelen. Omdat ik geloof dat je waardevolle inzichten en resultaten krijgt als je met haar aan de slag gaat. Met Tirtsa haar je kwaliteit in huis.

Drs. Ran Bos

Vitaliteit-leefstijl expert, Vitaliteitskompas