WIE IS TIRTSA?

Als Vitaloog® en yogadocent is het mijn missie om, zowel zakelijk als privé, vitaal te ondernemen

Stilstaan vind ik moeilijk, ook al weet ik dat ik daar energie van krijg. Als Vitaloog® en yogadocent weet ik hier alles van. Als je geen energie hebt en uit balans bent, val je om (van je yogamat). Daarom laad ik, samen met mijn twee stoere prinsessen, mijn innerlijke batterij regelmatig op in de groene natuur.

Ondanks dat wij aan de rand van Amsterdam wonen, is dit voor mij de ideale plek om de perfecte balans te houden tussen werk en privé. Naast rust, heb ik een grote passie voor sporten en het tot beweging brengen van anderen. Als AALO sportdocent trainde ik energieloze mensen naar fitte enthousiastelingen.

Ook zie je mij regelmatig op de dansvloer verschijnen, schiet ik voorbij op mijn hardloopschoenen of trap ik net iets harder dan normaal op de pedalen van mijn racefiets. Zware gewichten tillen doe ik (bijna) met twee vingers in mijn neus. Een gezonde leefstijl en voeding hoort bij me. Of ik altijd energiek, fit en in balans ben geweest? Nee. Tijdens een burn-out werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt.

“If you can dream it, you can do it!”

Tirtsa Senf Healthy Food
Wie is Tirtsa?

“Ik laat energie sprankelen tussen mensen, teams en afdelingen binnen organisaties”

Als het bij de basis misgaat, verspreid het probleem zich als een olievlek

Ik heb mij altijd als een vis in het water gevoeld als HR-professional bij verschillende bedrijven. Het enige nadeel, je kunt het ook een voordeel noemen, is dat ik van tevoren al feilloos aanvoelde zodra er problemen ontstonden op de werkvloer. Er zat meer achter het probleem. Het kwaad was al geschied en je bleef dweilen met de kraan open. Hoe vaak ik het ook aangaf, ik voelde mij niet gehoord in mijn positie.

De druppel die de emmer deed overlopen

Tot ik op een dag trillend achter mijn bureau zat. Mijn laptop kreeg ik letterlijk niet meer open. Ik heb mij ziekgemeld, gevraagd om mijn contract niet te verlengen en vloog regelrecht in een burn-out. Mijn energie was op en ik kreeg geen energie meer van het werk dat ik deed. Mijn werk was echter de druppel. In de periode daarvoor ben ik drie keer verhuisd, gescheiden van de vader van mijn kinderen toen ik hoogzwanger was en hield als alleenstaande moeder alle ballen hoog.

Een vitaal bedrijf, is een gezond bedrijf

Ik besloot om een ander pad te bewandelen en ben gediplomeerd Vitaloog ®. De energie die ik van mijn werk krijg, is met geen pen te beschrijven. Met mijn kennis en expertise heb ik al vele bedrijven en leidinggevende geholpen om een vitaal, gezond bedrijf neer te zetten die ook nog eens duurzaam is. Door mijn ervaring als HR-professional weet ik precies hoe je vitaliteit inzet om tot de beste resultaten te komen.

Ik krijg heel vaak te horen dat ik gewoon vitaliteit ben. Vitaliteit betekent voor mij pure energie. Energie om te ‘dansen’ door mijn werk- en privéleven. Het zit in mijn bloed, ik ben sensitief en maak van vitaliteit ieders prioriteit. Goed voor jezelf zorgen en de mensen om je heen, dat is de basis. En alles wat je aandacht geeft, groeit. Focus je vooral op positieve energie, dan zul je zien dat de wereld in én om je heen in een rap tempo veranderd.

Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken wat ik met mijn energie, en expertise, voor jou en je bedrijf kan betekenen.

 

 

Ben jij klaar voor een kennismaking met vitaliteit, en met mij?

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten, onderzoeken wij samen wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen.

DEZE ORGANISATIES ZIJN JOU VOORGEGAAN

MOOIE WOORDEN VAN VITALE OPDRACHTGEVERS

“Naast dat Tirtsa een fijn persoon is om mee samen te werken, brengt ze een enorme drive en positiviteit met zich mee. Dit gekoppeld aan haar ambitie om medewerkers in organisaties duurzaam inzetbaar en vitaler te maken, maakt dat zij vanuit deze drive ook ‘echt’ draagkracht realiseert. Ze zorgt ervoor dat vitaliteit hoog op de agenda komt te staan en medewerkers ook echt ‘willen’ deelnemen aan workshops en/of programma’s. Dit is van essentieel belang omdat het voor veel mensen nog steeds ‘spannend’ is om te kijken naar je eigen vitaliteit. Het doorbreken van deze barrières een belangrijke voorwaarde om vitaliteit onderdeel te laten uitmaken van een organisatiecultuur waarin werkgever en medewerker in continue dialoog zijn over (duurzame) inzetbaarheid en vitaliteit. Ik kan het Vitaliteit Business Premiumpakket aanbevelen.”

Lars Wolfkamp

Specialist Duurzame Inzetbaarheid, ParaDIGMA Groep

“Team Unit Amsterdam van de Reclassering beoordeeld de VITASPEEDDATE met een gemiddelde score van 8,6! Ervaring van deelnemers:

“Jullie brengen de juiste energie!”

“Interactief en inspirerend verhaal”

“Positiviteit brengen jullie”

“Goede sfeer en leuke interactie”

“Ik heb nieuwe inzichten, voor jezelf als mens en binnen ons team”

Team Unit Amsterdam

Reclassering Nederland

“Met de werkgroep Fit & Vitaal van UWV, district Den Haag en Leiden, heeft Tirtsa ons begeleid naar meer vitaliteit voor onze collega’s. Op een energieke wijze nam ze ons mee en wist zij in te zoomen op ieders persoonlijke vitaliteit. Deelnemers waren zichtbaar geïnspireerd om bewegingen te creëren. Als vanzelf ga je mee in de flow van haar positiviteit! Het traject is echt een aanrader; onze collega’s hebben de workshop beoordeeld met een 9!”

Merel Krijgsman

HRM-adviseur, UWV